Ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης, προκήρυξε ανοιχτό Διεθνή Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό για την προμήθεια 960.000 «έξυπνων» καρτών, με τις ακριβείς προδιαγραφές της «ΤhessCard», όπως παρουσιάστηκε πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη, παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Ο Διεθνής Ηλεκτρονικός Διαγωνισμός προκηρύσσεται σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται μέχρι το ποσό των 1.699.000 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).

Ο ανάδοχος οφείλει να παραδώσει τις έξυπνες κάρτες σταδιακά και σε διάστημα 18 μηνών από την υπογραφή της σύμβασης.

Η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των φακέλων προσφορών είναι η Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2024, ενώ η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2024.

«Με την προκήρυξη του διαγωνισμού ολοκληρώνεται ένα ακόμη βήμα για την προμήθεια ικανού αριθμού καρτών που θα διατεθούν στο επιβατικό κοινό για τη χρήση του ηλεκτρονικού ενιαίου εισιτηρίου στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Θεσσαλονίκης. Ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης διασφαλίζει την ομαλή μετάβαση στην επόμενη ημέρα των αστικών συγκοινωνιών της πόλης μας που με την λειτουργία του Μετρό θα αναπτυχθεί στα πρότυπα μιας σύγχρονης Ευρωπαϊκής πόλης» ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕΘ Γιάννης Τόσκας.