Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν τον τούρκο άσο, Τσέντι Όσμαν, ενισχύοντας και άλλο την ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

Ο τούρκος φόργουορντ μίλησε στο Basketnews και στάθηκε στους στόχους που έχει με τη νέα του ομάδα, αλλά και την απόφαση του να αφήσει το ΝΒΑ.

Για τους στόχους του τη νέα σεζόν με τον Παναθηναϊκό: «Είμαι εδώ για να κατακτήσουμε την Euroleague ξανά. Έχουμε μια εξαιρετική ομάδα, αλλά αυτή η σεζόν θα είναι πιο δύσκολη λόγω του ισχυρού ανταγωνισμού και των σημαντικών μεταγραφών άλλων ομάδων. Αλλά, φυσικά, είμαστε οι καλύτεροι και πάμε για το back-to-back».

Για την επιλογή του Παναθηναϊκού: «Για μένα, ήταν μια εύκολη επιλογή. Ξέρω την ομάδα εδώ και πολλά χρόνια και έπαιξα εναντίον τους όταν ήμουν νεότερος. Υπήρχε ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες της Euroleague, αλλά δεν ήταν μια δύσκολη απόφαση. Μίλησα αρκετές φορές με τον προπονητή, τον Εργκίν Αταμάν, ο οποίος ήταν προπονητής μου όταν ήμουν νεότερος. Είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος του Παναθηναϊκού».

Γιατί αποφάσισε να αφήσει το NBA: «Υπήρχαν αρκετές ομάδες του NBA που ήταν σε επαφή, αλλά δεν καταλήξαμε σε συμφωνία λόγω φορολογικών θεμάτων. Έρχομαι σε μια ομάδα με επτά τίτλους Euroleague και αυτή η χρονιά θα είναι ξεχωριστή».