Στη δημοσιότητα δόθηκαν δύο βίντεο που δείχνουν μια κολώνα στη Νέα Φιλαδέλφεια να πέφτει ξαφνικά στη μέση του δρόμου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μια 14χρονη και να νοσηλευτεί.

Το περιστατικό έγινε το πρωί της Τετάρτης και η εκπομπή Live News πρόβαλε τα βίντεο, αναφέροντας ότι επρόκειτο για μια σκουριασμένη κολώνα που αποκολλήθηκε ξαφνικά από τη θέση της.

Στα πλάνα διακρίνεται η κολώνα να πέφτει και ο κόσμος να τρομάζει, ενώ μερικοί έσπευσαν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στην 14χρονη που τραυματίστηκε.

Επίσης, η εκπομπή του Mega έδειξε ακόμη ένα βίντεο, στο οποίο διακρίνεται η ανήλικη σε φορείο του ΕΚΑΒ να μεταφέρεται στο ασθενοφόρο για τη διακομιδή της στο νοσοκομείο.

Σημειώνεται, ότι η 14χρονη μεταφέρθηκε νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού και διαπιστώθηκε ένας ελαφρύς τραυματισμός.

Η ανακοίνωση της ΟΣΥ για το ατύχημα

Η Ο.ΣΥ. Α.Ε.,  αναφορικά με το ατύχημα που προκλήθηκε –σύμφωνα  με τις πρώτες ενδείξεις- από εκτροχιασμό κεραιών τρόλεϊ και πτώση μεταλλικού ιστού  στην οδό Σμύρνης και Φωκών στη Νέα Φιλαδέλφεια με αποτέλεσμα να τραυματίσει ευτυχώς ελαφρά μια 14χρονη, εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στους οικείους της.

Στελέχη της Εταιρίας μας από την πρώτη στιγμή βρίσκονται σε διαρκή επαφή μαζί τους καθώς και με το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου στο οποίο μεταφέρθηκε η ανήλικη.

Με εντολή της Διοίκησης έχει ήδη συσταθεί Τεχνική Επιτροπή για την άμεση διερεύνηση του συμβάντος.