Μια εξόρμηση στην Αλόννησο δύο πρώην συζύγων αντί να αναθερμάνει τις μεταξύ τους σχέσεις είχε την ακριβώς αντίθετη κατάληξη από την επιθυμητή.

Ο 37χρονος πρώην σύζυγος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα του Αυτοφώρου Μονομελούς Πλημμελειοδικών Βόλου με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης και της ενδοοικογενειακής απειλής.

Το ιστορικό της υπόθεσης όπως το μεταδίδει το TheNewspaper:

Το ζευγάρι που ζει στη Θεσσαλονίκη ήταν παντρεμένο και έχει δυο παιδιά. Οι δυο σύντροφοι μετέβησαν με το μηχανάκι τους στην Αλόννησο για διακοπές, προκειμένου να αναθερμάνουν τις σχέσεις τους. Την Κυριακή 25/8 αποφάσισαν να βρεθούν ερωτικά σε μια από τις παραλίες του νησιού, αλλά κατέληξαν σε καυγά λόγω της υπερβολικής ζήλιας του συζύγου.

Έτσι, πήραν τον δρόμο της επιστροφής για το ξενοδοχείο. Στον δρόμο η επικίνδυνη οδήγηση του 37χρονου έφερε ταραχή στην 40χρονη σύντροφό του και μια «κατά λάθος αγκωνιά», όπως δήλωσε αργότερα στο δικαστήριο, τον οδήγησε στην αστυνομία. Στο δικαστήριο η 40χρονη δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την καταδίκη του συντρόφου της.

«Φλερτάρετε έντονα με τη φυλακή» τον προειδοποίησε ο Εισαγγελέας… Ο 37χρονος καταδικάστηκε σε 3 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή για την ενδοοικογενειακή απειλή, αφού σύμφωνα με το σκεπτικό του δικαστηρίου απειλήθηκε η ζωή της γυναίκας του από την επικίνδυνη οδήγηση. Όσον αφορά την κατηγορία της ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης, αθωώθηκε.