Θύμα επίθεσης και άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας 45χρονος καθηγητής μουσικής σε πλωτό μπαρ στη Θεσσαλονίκη την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου.

Ένας νεαρός άνδρας, που είχε εμφανιστεί νωρίτερα ως υπάλληλος του μπαρ, όπως αναφέρει το θύμα, του είχε στήσει καρτέρι στο κατάστρωμα τη στιγμή της αποβίβασης.

Ήταν το ίδιο άτομο που τον είχε προσεγγίσει νωρίτερα πάνω στο σκάφος με άγριες διαθέσεις, όπως καταγγέλλει ο καθηγητής, για μια ασήμαντη αφορμή. «Μου έφραξε την πόρτα, του είπα: “τι κάνεις;”, ήταν αποφασισμένος να με χτυπήσει. Μου έδωσε μπουνιά», περιγράφει στο «MEGA» ο 45χρονος καθηγητής.

Το θύμα περικυκλώθηκε από μέλη του προσωπικού, ενώ ο δράστης συνέχισε να κινείται απειλητικά προς το μέρος του και ετοιμαζόταν να του επιτεθεί. Σε κατάσταση σοκ, με το τραύμα του να αιμορραγεί, ο 45χρονος βγήκε στην προβλήτα αβοήθητος, βλέποντας τον δράστη να αποχωρεί μαζί με σερβιτόρο του μπαρ.

«Είχα ζητήσει ξηρούς καρπούς δύο φορές. Μαζί με τους ξηρούς καρπούς ήρθε κι ο νταής να μου ζητήσει τον λόγο». Ο 45χρονος έσπευσε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου αντιμετωπίστηκε η κάκωση που υπέστη από τη γροθιά. Στη συνέχεια κατέθεσε μήνυση στο αρμόδιο τμήμα του Λιμενικού.

Όταν την επόμενη μέρα, πάντως, εμφανίστηκε δίπλα στους λιμενικούς, που ανέλαβαν να ερευνήσουν το περιστατικό στο πλωτό μπαρ, όλοι δήλωναν άγνοια σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.