Συγκινεί ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη, που έχασε τη ζωή του σε λούνα παρκ της Χαλκιδικής, καθώς εκφράζει τη θλίψη του μεν, αλλά, παράλληλα, δηλώνει αποφασισμένος να φτάσει την υπόθεση μέχρι το Μέγαρο Μαξίμου, ζητώντας να βρεθούν οι υπεύθυνοι, που «βύθισαν» την οικογένεια του στο πένθος και στέρησαν τη ζωή από τον γιο του.

«Σάπια, ξεκόλλησαν τα μέταλλα μαζί με τα καθίσματα. Να αναζητήσετε ευθύνες στον δήμαρχο που λειτουργεί χωρίς καμία αδειοδότηση. Αν δεν τη βρείτε εσείς οι δημοσιογράφοι… Θα παραδώσω αύριο, στην κηδεία, το παιδάκι μου στον Θεούλη μας και θα τους φάμε ζωντανούς! Εγώ την υπόθεση θα τη φτάσω μέχρι το Μαξίμου. Θα τους διαλύσω!», είπε ο τραγικός πατέρας στο δελτίο ειδήσεων του «Star».

Όσο η οικογένεια του 19χρονου Γιάννη θρηνεί, αδυνατώντας να πιστέψει πως χάθηκε το βλαστάρι της σε μια στιγμή χαράς, οι αστυνομικοί που φτάνουν στο σημείο συλλαμβάνουν τον υπεύθυνο του λούνα παρκ. Είκοσι χρόνια διατηρούσε το λούνα παρκ στο Πευκοχώρι.

«Εγώ είμαι το αφεντικό εδώ. Δίνω κατάθεση. Τώρα θα πάω στον εισαγγέλεα. Υπογράφω τα χαρτιά…».

Η κηδεία του 19χρονου Γιάννη, που συγκλονίζει την κοινή γνώμη σε ολόκληρη τη χώρα, θα γίνει στον Ιερό Ναό Αναλήψεως Παπάγου στη Βέροια, την Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024 και ώρα 11:00, ενώ η ταφή θα γίνει στα Κοιμητήρια του Διαβατού.