Δέκα μήνες έχουν περάσει από την κακοκαιρία Daniel που έπληξε τη Θεσσαλία και τα νερά υποχωρούν αποκαλύπτοντας μεγάλες εικόνες καταστροφής στην περιοχή και τον γολγοθά που ανεβαίνουν οι κάτοικοι.

Σύμφωνα με το larissanet.gr, τα νερά σ’ δεν έχουν αποστραγγιστεί εντελώς σε μερικές περιοχές, ενώ η υποχώρηση των υδάτων αποκάλυψε προβλήματα στον επαρχιακό δρόμο Αχιλλείου – Καλαμακίου, με τον Θανάση Καλιακούδα να τραβάει σχετικές φωτογραφίες.

Πιο αναλυτικά, ο δρόμος λοιπόν που ενώνει το Αχίλλειο με το Καλαμάκι είναι κατεστραμμένος σε πάρα πολλά σημεία και οι κάτοικοι εκεί συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται. Αυτό που περιμένουν είναι να ξεκινήσουν οι απαραίτητες εργασίες για την αποκατάσταση του δρόμου από πλευράς Περιφέρειας προκειμένου να γίνει πάλι ο δρόμος λειτουργικός για όλους άμεσα, διότι όσοι περνούν από τον συγκεκριμένο δρόμο αυτούς τους μήνες το πράττουν με δική τους ευθύνη.

Ήδη πάντως από την Περιφέρεια, έχουν τονίσει ότι η πλήρης αποκατάσταση της κανονικότητας στη Λίμνη Κάρλα αποτελεί πρώτιστη προτεραιότητα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, για να δημιουργηθούν οι υποδομές, μέσω των οποίων θα αποτραπούν στο μέλλον παρόμοια φαινόμενα που είχαν οδυνηρές οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες για όλους τους κατοίκους.

Ακολουθούν φωτογραφίες: