Ανατριχίλα προκαλούν οι εικόνες από το σημείο της τραγωδίας στην Κάρυστο, όπου 16χρονος με μηχανάκι έχασε τη ζωή όταν παρασύρθηκε θανάσιμα από νταλίκα που οδηγούσε 17χρονος. Συμμαθητές, συγγενείς και φίλοι επισκέπτονται το σημείο, αφήνοντας λουλούδια.

Ελεύθερος ο 17χρονος οδηγός της νταλίκας και η μητέρα του

Το παιδί παραμένει σε σοκ όπως αναφέρει το evima. Ο 17χρονος έκλαιγε συνέχεια και ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί, και βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Ο νεαρός κατέθεσε ότι βοηθούσε τον πατέρα του στη δουλειά και αυτός ήταν ο λόγος που είχε πάρει την νταλίκα. Η δίωξη που του ασκήθηκε είναι σε βαθμό πλημμελήματος λόγω της ηλικίας του, ενώ του πήραν δείγμα αίματος και ούρων για να διαπιστώσουν αν οδηγούσε υπό την επήρεια ουσιών, ή αλκοόλ.

Συγκλονίζει η θεία του άτυχου 16χρονου

Με δάκρυα στα μάτια και με τρεμάμενη φωνή, η θεία του άτυχου 16χρονου που έφυγε τόσο νωρίς από τη ζωή μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνιας Στεφανίδου, TLive, και ανέφερε ότι θέλει δικαίωση για τον ανιψιό της και πως θέλει να πληρώσει αυτός που του αφαίρεσε τη ζωή.

«απαγορεύονται τα φορτηγά να περνάνε μέσα από κατοικημένη περιοχή. Εγώ θέλω να δικαιωθεί το παιδί για ήταν μόλις 16χρονός. Κι αυτός που το έκανε θέλω να πληρώσει», είπε αρχικά.

«Το φορτηγό δεν σταμάτησε. Τον άφησε εδώ και έφυγε. Τα παιδιά αυτά, οδηγάνε φορτηγό από 15χρονων. Πηγαίνουν κανονικά δρομολόγια. Ο πατέρας τους είναι σύμφωνος με αυτό. Η μητέρα τους δεν είναι σύμφωνη. Χθες και σήμερα δούλευαν κανονικά. Η αδερφή μου πήρε στην αστυνομία τηλέφωνο και τους το είπε.

Ούτε το πένθος μας δεν σεβάστηκαν».