Σε μια 75χρονη με καταγωγή από την Αυστρία ανήκει η απανθρακωμένη σορός η οποία βρέθηκε μέσα σε αυτοκίνητο, μετά από κατάσβεση φωτιά στο Νότιο Πήλιο. Η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή όταν το τζιπ που οδηγούσε τυλίχθηκε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες στις φλόγες, λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 31/5.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gegonota.news.gr 75χρονη διέμενε σε εξοχική κατοικία που βρίσκεται στην περιοχή «Τροχάλα», ανάμεσα σε Πλατανιά και Καστρί. Επιστρέφοντας τη νύχτα στον σπίτι της, το τζιπ που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε χαντάκι.

Η ηλικιωμένη οδηγός προσπάθησε προφανώς να το επαναφέρει στον δρόμο μαρσάροντας και ίσως έτσι να προκλήθηκε η φωτιά.

Μια άλλη εκτίμηση είναι ότι ίσως να τρύπησε το ντεπόζιτο της βενζίνης από την πτώση στο χαντάκι.

Το αυτοκίνητο τυλίχθηκε αμέσως στις φλόγες και ακούστηκαν εκρήξεις. Κάτοικοι της περιοχής ενημέρωσαν αμέσως την Πυροσβεστική και σήμανε συναγερμός.

Ήταν δύσκολο να διευκρινιστεί εάν πρόκειται για άνδρα ή γυναίκα

Στο σημείο μετέβησαν για την κατάσβεση της φωτιάς 15 πυροσβέστες με 6 οχήματα.

Τελικά όταν ολοκληρώθηκε το έργο της κατάσβεσης, οι πυροσβέστες εντόπισαν το απανθρακωμένο σώμα της γυναίκας, όπως και το αγαπημένο της σκυλί που είχε την ίδια τύχη.

Aρχικά δεν ήταν δυνατόν να διευκρινιστεί εάν πρόκειται για άνδρα ή γυναίκα, ενώ από το αυτοκίνητο δεν έμεινε σχεδόν τίποτα.

Στον τόπο του συμβάντος μετέβησαν και στελέχη του Εγκληματολογικού της Αστυνομίας για τη διερεύνηση της υπόθεσης.