Ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής Βασίλης Καρράς, έφυγε από τη ζωή στα 70 του χρόνια λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Κυριακής 24 Δεκεμβρίου ενώ νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται πως το τελευταίο διάστημα ο Βασίλης Καρράς έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Πριν λίγους μήνες, είχε επιστρέψει στη μουσική, με ένα τραγούδι που ηχογράφησε τον Οκτώβριο.

Βίντεο από τα γυρίσματα για το μουσικό κλιπ του κομματιού, που είχε προβληθεί στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινό» έδειχνε τον Βασίλη Καρρά στο στούντιο, να τραγουδά. Ο τραγουδιστής εμφανίζεται αδυνατισμένος, με τα μαλλιά του πιασμένα σε κοτσίδα και ένα μπλε πουκάμισο.

Το τραγούδι ήταν το «Χύμα στο Κύμα» και την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου, ακούστηκε για πρώτη φορά ενώ προβλήθηκε σε πρώτη μετάδοση το βίντεο κλιπ του τραγουδιού.

Μια εβδομάδα νωρίτερα, το βράδυ της Παρασκευής 13 Οκτωβρίου και μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής από τη δημοσιότητα, ο λαϊκός καλλιτέχνης είχε μιλήσει στον τηλεοπτικό αέρα και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Fame Story».

Αφού τον προλόγισε ο Νίκος Κοκλώνης, ο Βασίλης Καρράς είπε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας:

«Καλησπέρα. Καλησπέρα σε όλους… Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Νίκο για τη φιλοξενία αλλά, θέλω να ευχαριστήσω όλο τον ελληνικό λαό και όλο το συνάφι μου, για το ενδιαφέρον και την αγάπη τους. Τι αγάπη είναι αυτή; Τι ομορφιά; Είμαι δίπλα σου, όπως κι εσύ… Ευχαριστώ πάρα πολύ. Ο Θεός να μας δίνει δύναμη, να είμαστε γεροί και να βλεπόμαστε».

Κλείνοντας την τηλεφωνική επικοινωνία και μετά από παράκληση του παρουσιαστή, ο Βασίλης Καρράς είπε τη φράση που τον ακολουθεί καθ΄όλη τη διάρκεια της καριέρας του. Αυτή δεν είναι άλλη από το «Καλησπέρα και καλή βραδιά».

Να πούμε πως ο αείμνηστος τραγουδιστής είχε εμφανιστεί σε σχεδόν όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές του Νίκου Κοκλώνη αφού και οι δύο ήταν πολυ καλοί φίλοι και ο Βασίλης Καρράς πάντα εμφανιζόταν στα μουσικά σόου που παρουσίαζε ο Νίκος Κοκλώνης.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις παρουσίες του τραγουδιστή