Υλικά
Όλοι θέλουν λίγες περισσότερες μέρες ζωής για τα οπωροκηπευτικά τους, ειδικά αν μιλάμε για ακριβά προϊόντα που χρυσοπληρώνεις.
Και η σοφία της κουζίνας έχει υποδείξει δύο τρόπους, όπως μας λέει το ινστιτούτο Good Housekeeping.
Ο πρώτος είναι να στρώνουμε τον πάτο της φρουτολεκάνης του ψυγείου με χαρτί κουζίνας.
Το χαρτί απορροφά την υγρασία που παράγουν τα λαχανικά όσο ψύχονται. Και είναι αυτή η εξτρά υγρασία που κάνει τα φρέσκα τρόφιμα να χαλάνε πολύ γρηγορότερα.
Ένα παχύ στρώμα χαρτιού κουζίνας βοηθά στη μακροημέρευσή τους και κρατά επιπλέον και τη φρουτολεκάνη πιο καθαρή.