Υλικά

Το δεύτερο καλύτερο πράγμα που έχει να κάνει με την πίτσα είναι τα… περισσεύματά της. Τα οποία τρώγονται ακόμα και κρύα, όπως ξέρουν οι περισσότεροι. Κι όμως, αν θέλουμε να την ξαναφάμε όπως κατέφτασε στο σπίτι μας, υπάρχει τρόπος. Και είναι ο μόνος σωστός. Και δεν είναι ο φούρνος μικροκυμάτων φυσικά! Αυτό μας λέει η Susan Westmoreland, διευθύντρια του εργαστηρίου κουζίνας του περιοδικού Good Housekeeping, που έχει δοκιμάσει τέτοια πράγματα. Και μας λέει πως ο καλύτερος τρόπος να τη ζεστάνεις είναι στο τηγάνι. Βάζουμε για μερικά λεπτά ένα (μη αντικολλητικό) τηγάνι σε δυνατή φωτιά, μέχρι να κάψει. Κατόπιν τοποθετούμε εντός του τα κομμάτια και μειώνουμε τη φωτιά σε μέτρια θερμοκρασία. Έπειτα από 2-3 λεπτά, η πίτσα θα ξαναγίνει όπως και πρώτα.