Υλικά

  • 2 φλ. τσαγιού τριμμένα κολοκυθάκια
  • 2 αυγά, χτυπημένα
  • 1/2 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1/12 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
  • 1/2 φλ. τσαγιού τριμμένη μοτσαρέλα
  • 1/4 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • Αλάτι κατά βούληση
  • 2 κ. σ. ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Τοποθετήστε τα κολοκυθάκια, τα αυγά, το αλεύρι, την παρμεζάνα, τη μοτσαρέλα, το κρεμμύδι και το αλάτι σε ένα μπολ και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθούν καλά.
  2. Ζεστάνετε το λάδι σε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
  3. Ρίξτε κουταλιές της σούπας από το μείγμα κολοκυθιών στο καυτό λάδι και τηγανίστε, σε δόσεις, μέχρι να ροδίσουν, περίπου 2 λεπτά ανά πλευρά.