Υλικά
- 2 φλ. τσαγιού τριμμένα κολοκυθάκια
- 2 αυγά, χτυπημένα
- 1/2 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1/12 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
- 1/2 φλ. τσαγιού τριμμένη μοτσαρέλα
- 1/4 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- Αλάτι κατά βούληση
- 2 κ. σ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Τοποθετήστε τα κολοκυθάκια, τα αυγά, το αλεύρι, την παρμεζάνα, τη μοτσαρέλα, το κρεμμύδι και το αλάτι σε ένα μπολ και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθούν καλά.
- Ζεστάνετε το λάδι σε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
- Ρίξτε κουταλιές της σούπας από το μείγμα κολοκυθιών στο καυτό λάδι και τηγανίστε, σε δόσεις, μέχρι να ροδίσουν, περίπου 2 λεπτά ανά πλευρά.