Υλικά
- 250 γρ. χοντρά νουντλς ρυζιού
- 1/4 φλ. τσαγιού σάλτσα σόγιας
- 2 κ. σ. κορν φλάουρ
- 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
- 1/2 κιλό στήθος κοτόπουλου, σε κύβους
- 1 κ. σ. ελαιόλαδο
- 1 κ. σ. σησαμέλαιο
- 6 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
- 1 φλ. τσαγιού ανάλατα κάσιους
- 2 κ. σ. γλυκιά σάλτσα τσίλι
- Καβουρδισμένο σουσάμι, προαιρετικά
Εκτέλεση
- Μαγειρέψτε τα νουντλς ρυζιού σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Εντωμεταξύ, σε ένα μικρό μπολ, ανακατέψτε τη σάλτσα σόγιας, το κορν φλάουρ και το σκόρδο. Προσθέστε το κοτόπουλο.
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι, σοτάρετε το μείγμα κοτόπουλου σε ελαιόλαδο και σησαμέλαιο μέχρι να μην είναι πλέον ροζ. Προσθέστε τα κρεμμύδια και μαγειρέψτε 1 λεπτό ακόμα.
- Σουρώστε τα ζυμαρικά και προσθέστε τα στο τηγάνι. Προσθέστε τα κάσιους και τη σάλτσα τσίλι και ζεστάνετε. Αν θέλετε, γαρνίρετε με καβουρδισμένο σουσάμι και σερβίρετε.