Υλικά

  • 250 γρ. χοντρά νουντλς ρυζιού
  • 1/4 φλ. τσαγιού σάλτσα σόγιας
  • 2 κ. σ. κορν φλάουρ
  • 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • 1/2 κιλό στήθος κοτόπουλου, σε κύβους
  • 1 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ. σ. σησαμέλαιο
  • 6 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
  • 1 φλ. τσαγιού ανάλατα κάσιους
  • 2 κ. σ. γλυκιά σάλτσα τσίλι
  • Καβουρδισμένο σουσάμι, προαιρετικά

Εκτέλεση

  1. Μαγειρέψτε τα νουντλς ρυζιού σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  2. Εντωμεταξύ, σε ένα μικρό μπολ, ανακατέψτε τη σάλτσα σόγιας, το κορν φλάουρ και το σκόρδο. Προσθέστε το κοτόπουλο.
  3. Σε ένα μεγάλο τηγάνι, σοτάρετε το μείγμα κοτόπουλου σε ελαιόλαδο και σησαμέλαιο μέχρι να μην είναι πλέον ροζ. Προσθέστε τα κρεμμύδια και μαγειρέψτε 1 λεπτό ακόμα.
  4. Σουρώστε τα ζυμαρικά και προσθέστε τα στο τηγάνι. Προσθέστε τα κάσιους και τη σάλτσα τσίλι και ζεστάνετε. Αν θέλετε, γαρνίρετε με καβουρδισμένο σουσάμι και σερβίρετε.