Υλικά
- 3 φλ. τσαγιού μαγειρεμένα ρεβύθια
- 1 μέτριο αγγούρι, κομμένο σε κύβους
- 6 μικρές ντομάτες, κομμένες σε κύβους
- 150 γρ. φέτα
- 1/4 φλ. τσαγιού φρέσκο χυμό λεμονιού
- 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
- 1 κ. γλ. μουστάρδα
- 1/2 κ. γλ. μέλι
- 1/4 φλ. τσαγιού χοντροκομμένο φρέσκο άνηθο
- Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
- Τοποθετήστε τα ρεβύθια σε ένα μεγάλο μπολ.
- Κόψτε τα αγγούρια και τις ντομάτες σε κύβους και τοποθετήστε τα στο μπολ με τα ρεβίθια.
- Θρυμματίστε τη φέτα από πάνω.
- Σε ένα μεσαίο μπολ, φτιάξτε το ντρέσινγκ. Χτυπήστε το χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, το μέλι και το φρέσκο άνηθο και αλατοπιπερώστε.
- Περιχύστε τη σαλάτα με το ντρέσινγκ και ανακατέψτε.