Υλικά

  • 60 γρ. τυρί κρέμα, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1 κ. σ. γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
  • 1 κ. σ. φρέσκο σχοινόπρασο σε φέτες
  • 1 κ. σ. ψιλοκομμένο φρέσκο άνηθο
  • 1/4 κ. γλ. αλεσμένο πιπέρι
  • 2 φέτες ψωμί για τοστ ολικής άλεσης
  • 1/3 φλ. τσαγιού αγγούρι σε λεπτές φέτες

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε το τυρί κρέμα, το γιαούρτι, το σχοινόπρασο, τον άνηθο και το πιπέρι.
  2. Απλώστε το μείγμα ομοιόμορφα στη μία πλευρά κάθε φέτας ψωμιού.
  3. Καλύψτε με φέτες αγγουριού 1 από τις φέτες και στη συνέχεια τοποθετήστε από πάνω 1 άλλη φέτα ψωμιού, με την πλευρά του τυριού κρέμας προς τα κάτω.
  4. Κόψτε τις άκρες από το σάντουιτς και κόψτε το στη μέση διαγώνια.