Υλικά
- 60 γρ. τυρί κρέμα, σε θερμοκρασία δωματίου
- 1 κ. σ. γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
- 1 κ. σ. φρέσκο σχοινόπρασο σε φέτες
- 1 κ. σ. ψιλοκομμένο φρέσκο άνηθο
- 1/4 κ. γλ. αλεσμένο πιπέρι
- 2 φέτες ψωμί για τοστ ολικής άλεσης
- 1/3 φλ. τσαγιού αγγούρι σε λεπτές φέτες
Εκτέλεση
- Σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε το τυρί κρέμα, το γιαούρτι, το σχοινόπρασο, τον άνηθο και το πιπέρι.
- Απλώστε το μείγμα ομοιόμορφα στη μία πλευρά κάθε φέτας ψωμιού.
- Καλύψτε με φέτες αγγουριού 1 από τις φέτες και στη συνέχεια τοποθετήστε από πάνω 1 άλλη φέτα ψωμιού, με την πλευρά του τυριού κρέμας προς τα κάτω.
- Κόψτε τις άκρες από το σάντουιτς και κόψτε το στη μέση διαγώνια.