Υλικά

  • 200 γρ. ρύζι για ριζότο
  • 700 ml ζωμό κοτόπουλου ή ζωμό λαχανικών
  • 1 σάλτσα πέστο
  • 100 γρ. μαλακό κατσικίσιο τυρί
  • Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεστάνετε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρετε το ρύζι για 1 λεπτό. Προσθέστε το μισό ζωμό και μαγειρέψτε μέχρι να απορροφηθεί από το ρύζι.
  2. Προσθέστε τον υπόλοιπο ζωμό, μια κουτάλα τη φορά, και μαγειρέψτε μέχρι το ρύζι να γίνει al dente, ανακατεύοντας συνεχώς, για 20- 25 λεπτά.
  3. Ανακατέψτε στο ρύζι τη σάλτσα πέστο και το μισό κατσικίσιο τυρί.
  4. Σερβίρετε και γαρνίρετε με το υπόλοιπο τυρί.