Υλικά
- 200 γρ. ρύζι για ριζότο
- 700 ml ζωμό κοτόπουλου ή ζωμό λαχανικών
- 1 σάλτσα πέστο
- 100 γρ. μαλακό κατσικίσιο τυρί
- Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεστάνετε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρετε το ρύζι για 1 λεπτό. Προσθέστε το μισό ζωμό και μαγειρέψτε μέχρι να απορροφηθεί από το ρύζι.
- Προσθέστε τον υπόλοιπο ζωμό, μια κουτάλα τη φορά, και μαγειρέψτε μέχρι το ρύζι να γίνει al dente, ανακατεύοντας συνεχώς, για 20- 25 λεπτά.
- Ανακατέψτε στο ρύζι τη σάλτσα πέστο και το μισό κατσικίσιο τυρί.
- Σερβίρετε και γαρνίρετε με το υπόλοιπο τυρί.