Υλικά
- 450 γρ. πένες
- 1 1/2 κ. σ. βούτυρο
- 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
- 420 γρ. πουρέ κολοκύθας
- 380 ml γάλα καρύδας
- 3/4 κ. γλ. πάπρικα
- 3/4 κ. γλ. αλάτι
Εκτέλεση
- Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Εν τω μεταξύ, λιώστε το βούτυρο σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε το σκόρδο και σοτάρετε για ένα ή δύο λεπτά.
- Ανακατέψτε τον πουρέ κολοκύθας, το γάλα καρύδας, την πάπρικα και το αλάτι. Μειώστε τη φωτιά σε μέτρια προς χαμηλή και σιγοβράστε για 5 έως 10 λεπτά ή μέχρι να δέσει η σάλτσα.
- Σουρώστε και ξεπλύνετε τα ζυμαρικά και ανακατέψτε τα με τη σάλτσα κρέμας κολοκύθας.
- Σερβίρετε αμέσως και απολαύστε.