Υλικά
- 1,2 κιλά φτερούγες κοτόπουλου
- 2 κ. γλ. αλάτι
- 2 κ. γλ. πιπέρι
- 1 φλ. τσαγιού σάλτσα μπάρμπεκιου
- 500 ml μπύρα
- 1/4 φλ. τσαγιού καστανή ζάχαρη
Εκτέλεση
- Αλατοπιπερώστε το κοτόπουλο.
- Σε μια κατσαρόλα ρίξτε λίγο ελαιόλαδο και προσθέστε το κοτόπουλο, τη σάλτσα μπάρμπεκιου και τη μπύρα.
- Σκεπάστε και σιγομαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για 3 ώρες.
- Αφαιρέστε το κοτόπουλο από την κατσαρόλα και τοποθετήστε σε ένα ταψί πάνω σε λαδόκολλα.
- Βουρτσίστε με επιπλέον σάλτσα μπάρμπεκιου, πασπαλίστε με λίγη καστανή ζάχαρη και ψήστε στο φούρνο για 8-10 λεπτά.