Υλικά
- 12 μεγάλες γαρίδες
- 350 γρ. πιπεριές Φλωρίνης ψιλοκομμένες
- 4 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 2 κ. σ. ξηρό λευκό κρασί
- 1 κ. σ. φρέσκο χυμό λεμονιού
- Αλάτι και πιπέρι
- 2 κ. σ. ελαιόλαδο
- 120 γρ. φέτα σε τρίμματα
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς.
- Τοποθετήστε τις γαρίδες σε ένα μπολ και ανακατέψτε με τις κόκκινες πιπεριές, το κρεμμύδι, το χυμό λεμονιού, το σκόρδο, το κρασί, αλάτι και πιπέρι.
- Τοποθετήστε στο ταψί, ραντίστε με ελαιόλαδο και πασπαλίστε με τη φέτα.
- Ψήστε για περίπου 12- 15 λεπτά.