Υλικά

  • 12 μεγάλες γαρίδες
  • 350 γρ. πιπεριές Φλωρίνης ψιλοκομμένες
  • 4 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • 2 κ. σ. ξηρό λευκό κρασί
  • 1 κ. σ. φρέσκο χυμό λεμονιού
  • Αλάτι και πιπέρι
  • 2 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 120 γρ. φέτα σε τρίμματα

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς.
  2. Τοποθετήστε τις γαρίδες σε ένα μπολ και ανακατέψτε με τις κόκκινες πιπεριές, το κρεμμύδι, το χυμό λεμονιού, το σκόρδο, το κρασί, αλάτι και πιπέρι.
  3. Τοποθετήστε στο ταψί, ραντίστε με ελαιόλαδο και πασπαλίστε με τη φέτα.
  4. Ψήστε για περίπου 12- 15 λεπτά.