Υλικά
- 2 μικρές κόκκινες ή κίτρινες πιπεριές
- 180 γρ. μανιτάρια κομμένα σε κύβους
- 12 ντοματίνια ψιλοκομμένα
- 1 κ. σ. ηλιέλαιο
- 1 σκελίδα σκόρδου λιωμένη
- 50 γρ. αποξηραμένο άσπρο ψωμί
- 25 γρ. καρύδια ψιλοκομμένα
- Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 κ. γλ. νιφάδες τσίλι
- 4 κ. γλ. πέστο
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
- Ζεστάνετε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι και σοτάρετε τα μανιτάρια σε υψηλή φωτιά για 5 λεπτά.
- Προσθέστε φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι και αφαιρέστε από τη φωτιά.
- Προσθέστε το σκόρδο, το ψωμί, τα ντοματίνια, τα καρύδια, τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, τις νιφάδες τσίλι και το πέστο και ανακατέψτε καλά.
- Πλύνετε και κόψτε τις πιπεριές κάθετα, αφαιρώντας και τους σπόρους.
- Τοποθετήστε σε ένα ταψί και γεμίστε με τα μανιτάρια.
- Καλύψτε με αλουμινόχαρτο και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 35-40 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν οι πιπεριές.