Υλικά
- 1 φιλέτο σολομού, περίπου 120 γρ.
- 1/2 φλ. τσαγιού σος τσίλι
- 1/4 φλ. τσαγιού φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
- Τοποθετήστε το σολομό σε ένα μπολ, προσθέστε τη σος τσίλι και το φρέσκο κρεμμυδάκι και γυρίστε τα φιλέτα δυο τρεις φορές μέχρι να καλυφθούν καλά από τη σος.
- Σε ένα ταψί στρώστε μια λαδόκολλα και τοποθετήστε τα φιλέτα σολομού.
- Περιχύστε με την υπόλοιπη σος που έμεινε στο μπολ και ψήστε για 12- 15 λεπτά μέχρι ο σολομός να μαλακώσει.