Υλικά

  • 2 πατάτες
  • 4 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 3 αβγά
  • Αλάτι, πιπέρι
  • 1/2 κ. γλ. τριμμένο κύμινο
  • 1/2 κ. γ. τριμμένο κόλιανδρο
  • 1/2 κ. γλ. κουρκουμά σε σκόνη
  • 1/2 κ. γλ. τσίλι σε σκόνη
  • 1/2 κ. γλ. αλάτι

Εκτέλεση

  1. Τρυπήστε τις πατάτες με ένα πιρούνι και τοποθετήστε στο φούρνο μικροκυμάτων στο δυνατό μέχρι να μαγειρευτούν εσωτερικά.
  2. Ξεφλουδίστε τες και κόψτε σε κυβάκια.
  3. Σε ένα τηγάνι προσθέστε 2 κ. σ. λάδι και ρίξτε τα αβγά ανακατεύοντάς τα.
  4. Προσθέστε αλάτι και πιπέρι και διατηρήσετε τα ζεστά μέχρι να ετοιμαστούν και οι πατάτες.
  5. Σε μια κατσαρόλα ζεστάνετε το υπόλοιπο λάδι και προσθέστε το αλάτι, το κύμινο, τον κόλιανδρο, τον κουρκουμά και τη σκόνη σε τσίλι.
  6. Προσθέστε τις πατάτες και σοτάρετε μέχρι να γίνουν τραγανές και να αποκτήσουν χρυσαφένιο χρώμα.
  7. Σερβίρετε σε ένα πιάτο και απολαύστε με τα αβγά.