Υλικά
- 2 πατάτες
- 4 κ. σ. ελαιόλαδο
- 3 αβγά
- Αλάτι, πιπέρι
- 1/2 κ. γλ. τριμμένο κύμινο
- 1/2 κ. γ. τριμμένο κόλιανδρο
- 1/2 κ. γλ. κουρκουμά σε σκόνη
- 1/2 κ. γλ. τσίλι σε σκόνη
- 1/2 κ. γλ. αλάτι
Εκτέλεση
- Τρυπήστε τις πατάτες με ένα πιρούνι και τοποθετήστε στο φούρνο μικροκυμάτων στο δυνατό μέχρι να μαγειρευτούν εσωτερικά.
- Ξεφλουδίστε τες και κόψτε σε κυβάκια.
- Σε ένα τηγάνι προσθέστε 2 κ. σ. λάδι και ρίξτε τα αβγά ανακατεύοντάς τα.
- Προσθέστε αλάτι και πιπέρι και διατηρήσετε τα ζεστά μέχρι να ετοιμαστούν και οι πατάτες.
- Σε μια κατσαρόλα ζεστάνετε το υπόλοιπο λάδι και προσθέστε το αλάτι, το κύμινο, τον κόλιανδρο, τον κουρκουμά και τη σκόνη σε τσίλι.
- Προσθέστε τις πατάτες και σοτάρετε μέχρι να γίνουν τραγανές και να αποκτήσουν χρυσαφένιο χρώμα.
- Σερβίρετε σε ένα πιάτο και απολαύστε με τα αβγά.