Υλικά

  • 200 γραμ. σοκολάτα κουβερτούρα ψιλοκομμένη
  • 1 ζαχαρούχο γάλα
  • 100 γραμ. μαργαρίνη
  • 4 κ.σ. κακάο
  • 1/2 φλ. φουντούκια
  • 1/2 φλ. φιστίκι Αιγίνης
  • 2 συσκευασίες μπισκότα γεμιστά

Εκτέλεση

  1. Βάζετε σε πολύ χαμηλή φωτιά το ζαχαρούχο γάλα, τη μαργαρίνη και τη σοκολάτα και μόλις αρχίσουν να λιώνουν ρίχνετε μέσα το κακάο.
  2. Αφού λιώσουν καλά, τα αποσύρετε από τη φωτιά και αφήνετε για λίγο το μείγμα να γίνει χλιαρό.
  3. Σπάτε τα γεμιστά μπισκότα και τα ρίχνετε μέσα στο μείγμα.
  4. Προσθέτετε τους ξηρούς καρπούς και ανακατεύετε πολύ καλά.
  5. Τυλίγετε το μείγμα σε διπλή μεμβράνη σε μορφή σαλαμιού και κατόπιν το βάζετε στο ψυγείο να παγώσει και να σφίξει, τουλάχιστον για 2 ώρες.