Υλικά
- 200 γραμ. σοκολάτα κουβερτούρα ψιλοκομμένη
- 1 ζαχαρούχο γάλα
- 100 γραμ. μαργαρίνη
- 4 κ.σ. κακάο
- 1/2 φλ. φουντούκια
- 1/2 φλ. φιστίκι Αιγίνης
- 2 συσκευασίες μπισκότα γεμιστά
Εκτέλεση
- Βάζετε σε πολύ χαμηλή φωτιά το ζαχαρούχο γάλα, τη μαργαρίνη και τη σοκολάτα και μόλις αρχίσουν να λιώνουν ρίχνετε μέσα το κακάο.
- Αφού λιώσουν καλά, τα αποσύρετε από τη φωτιά και αφήνετε για λίγο το μείγμα να γίνει χλιαρό.
- Σπάτε τα γεμιστά μπισκότα και τα ρίχνετε μέσα στο μείγμα.
- Προσθέτετε τους ξηρούς καρπούς και ανακατεύετε πολύ καλά.
- Τυλίγετε το μείγμα σε διπλή μεμβράνη σε μορφή σαλαμιού και κατόπιν το βάζετε στο ψυγείο να παγώσει και να σφίξει, τουλάχιστον για 2 ώρες.