Υλικά

  • 120 γρ. βούτυρο
  • ¼ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
  • 250 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη
  • 10 ml ρούμι

Εκτέλεση

  1. Κόβετε την κουβερτούρα σε μικρά κομμάτια χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο μαχαίρι.
  2. Την τοποθετείτε σε μπολ μέσα σε μπεν μαρί και τη λιώνετε.
  3. Μόλις λιώσει, την ανακατεύετε καλά με το βούτυρο, την κρέμα γάλακτος και το ρούμι και τοποθετείτε το μείγμα στο ψυγείο για 15-20 λεπτά.
  4. Όταν το μείγμα πήξει αρκετά, (όχι εντελώς) το δουλεύετε με δύο κουτάλια και σχηματίζετε μικρές μπάλες.
  5. Καλύπτετε τις μπουκίτσες με σκόνη κακάο.
  6. Τις τοποθετείτε στο ψυγείο και τις σερβίρετε όταν έχουν κρυώσει και σταθεροποιηθεί αρκετά.