Υλικά
- 1 συσκευασία ραβιόλια
- 2 κουτιά σάλτσα ντομάτας κονκασέ ψιλοκομμένη
- 1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 5 μανιτάρια πλευρώτους ψιλοκομμένα
- 300 γρ. μοτσαρέλα τριμμένη
- 150 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
- Σέλινο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις στον αέρα και τοποθετείτε τη σχάρα στη δεύτερη σκάλα.
- Βράζετε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Σε ένα βαθύ ταψί ρίχνετε αρκετή σάλτσα ντομάτας και με την υπόλοιπη ανακατεύετε τα ραβιόλια στην κατσαρόλα που έχουν βράσει, προσθέτοντας το κρευμμίδι, το σέλινο, αλάτι και πιπέρι.
- Από πάνω προσθέτετε τη μοτσαρέλα, την τριμμένη παρμεζάνα και τα ψιλοκομμένα μανιτάρια και ρίχνετε όλα τα ζυμαρικά στο ταψί.
- Τοποθετείτε στο φούρνο και ψήνετε στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις για περίπου 35 λεπτά, μέχρι να λιώσουν τα τυριά.