Υλικά
- 3 χοιρινές μπριζόλες
- 2 κουταλιές της σούπας μέλι
- μισό λεμόνι
- σκόρδο σε σκόνη
- 4 κουταλιές σούπας λάδι
- 1 κουταλιά σούπας μουστάρδα
- 1 κουταλάκι του γλυκού δεντρολίβανο
- 1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
Εκτέλεση
- Βάζετε αρχικά τις μπριζόλες σε ένα πυρέξ. Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνετε το λάδι, το μέλι, τη μουστάρδα και το λεμόνι.
- Χτυπήστε καλά τα υλικά και προσθέστε το σκόρδο και τα αρωματικά. Ανακατέψτε τα όλα μαζί και περιχύστε τις μπριζόλες.
- Προσθέστε 2 ποτήρια νερό και ψήστε στους 180 βαθμούς για περίπου τρία τέταρτα.
- Μπορείτε να συνοδέψετε το κρέας με αρωματικό ρύζι ή πατάτες τηγανιτές και λαχανικά.