Υλικά

  • 3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 3 πατάτες καθαρισμένες και κομμένες σε ροδέλες
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • 5-6 αβγά

Εκτέλεση

  1. Σ’ ένα μπολ ανακατεύετε τα κρεμμύδια με τις πατάτες και τ’ αλατίζετε.
  2. Ρίχνετε μπόλικο ελαιόλαδο σ’ ένα τηγάνι και αφού ζεσταθεί προσθέτετε τα υλικά από το μπολ.
  3. Τηγανίζετε ανακατεύοντας ελαφρά, σε σιγανή φωτιά, για 15 λεπτά περίπου.
  4. Όσο τηγανίζονται, χτυπάτε τα αβγά και στη συνέχεια τα ρίχνετε στο τηγάνι με τις πατάτες.
  5. Κατά διαστήματα γυρίζετε την ομελέτα ούτως ώστε να ψηθεί και από τις 2 πλευρές.
  6. Όταν είναι έτοιμη και έχει αρχίσει να ροδίζει και από τις δύο πλευρές σερβίρετε. Τρώγεται και ζεστή και κρύα.