Υλικά
- 3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 3 πατάτες καθαρισμένες και κομμένες σε ροδέλες
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- 5-6 αβγά
Εκτέλεση
- Σ’ ένα μπολ ανακατεύετε τα κρεμμύδια με τις πατάτες και τ’ αλατίζετε.
- Ρίχνετε μπόλικο ελαιόλαδο σ’ ένα τηγάνι και αφού ζεσταθεί προσθέτετε τα υλικά από το μπολ.
- Τηγανίζετε ανακατεύοντας ελαφρά, σε σιγανή φωτιά, για 15 λεπτά περίπου.
- Όσο τηγανίζονται, χτυπάτε τα αβγά και στη συνέχεια τα ρίχνετε στο τηγάνι με τις πατάτες.
- Κατά διαστήματα γυρίζετε την ομελέτα ούτως ώστε να ψηθεί και από τις 2 πλευρές.
- Όταν είναι έτοιμη και έχει αρχίσει να ροδίζει και από τις δύο πλευρές σερβίρετε. Τρώγεται και ζεστή και κρύα.