Υλικά
- 8 μεγάλες φέτες άπαχο ζαμπόν
- 500 γραμμ. ψιλοκομμένο σέλινο
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 αυγά, χτυπημένα
- 1 φλιτζ. μπεσαμέλ
- 1/2 φλιτζ. τριμμένο τυρί
- Τριμμένο τυρί για πασπάλισμα
Εκτέλεση Σοτάρετε το σέλινο στο λάδι. Μόλις κρυώσει, ανακατέψτε το με τη μπεσαμέλ, τα αυγά, αλατοπίπερο και το τυρί. Μοιράστε το μείγμα σέλινου πάνω στις φέτες ζαμπόν και τυλίξτε τις σε ρολό. Βάλτε τις σε ένα πιρέξ, πασπαλίστε με τυρί και σκεπάστε το πιρέξ με αλουμινόχαρτο για να μη χάσει το ζαμπόν την υγρασία του καθώς θα ψήνεται. Ψήστε τα ρολά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180οC για 30′.