Υλικά

  • 350 γρ. γαύρο καθαρισμένο
  • 80 γρ. μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι
  • 50 γρ. κάπαρη
  • 400 γρ. φρέσκια ντομάτα κομμένη καρέ
  • 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη
  • 12 φέτες ψωμί του τοστ ψημένες
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ελαιόλαδο

Εκτέλεση Φτιάχνουμε μια σάλτσα. Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε το ελαιόλαδο με το σκόρδο, προσθέτουμε τις ντομάτες και αφήνουμε να βράσει μέχρι να πήξει καλά. Αλατοπιπερώνουμε τον γαύρο και ψήνουμε στο γκριλ για 5-10 λεπτά. Σε μία πιατέλα τοποθετούμε τη μία φέτα ψωμί κομμένη στρογγυλή με κουπάτ, από πάνω τη σάλτσα, ύστερα το φιλέτο γαύρου, πάλι το ψωμί, τη σάλτσα και το γαύρο και επαναλαμβάνουμε 3 φορές. Φτιάχνουμε για 4 άτομα. botrini735x90