Υλικά
- ½ κιλό λαζάνια
- 5 μελιτζάνες
- 5 μπάλες μοτσαρέλα κομμένη σε φέτες
- 2 κουτιά τομάτα κον κασέ
- 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 1 κ.γ. ζάχαρη
- ½ κ.γ. πάπρικα καυτερή
- ½ φλιτζάνι βασιλικό ψιλοκομμένο
- 150 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση Κόβουμε τις μελιτζάνες σε ροδέλες 1 εκ., τις αλατίζουμε, τις λαδώνουμε και τις τοποθετούμε σε ένα ταψί. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.