Υλικά
- 1 μεγάλη ρίζα μαρουλιού
- 1 μεγάλη ντομάτα
- 1 κρεμμύδι ξερό
- 2 κρεμμυδάκια φρέσκα
- 3 κ.σ. καλαμπόκι σε κονσέρβα
- 1 κονσέρβα τόνου σε ελαιόλαδο ή σε νερό
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. μπαλσάμικο ξύδι
- 1 κ.σ.σ μαγιονέζα
- Λίγο αλάτι
Εκτέλεση Κόβουμε τη ρίζα του μαρουλιού, την πλένουμε καλά, τη στραγγίζουμε, την κόβουμε… Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.