Υλικά

  •  1 μεγάλη ρίζα μαρουλιού
  • 1 μεγάλη ντομάτα
  • 1 κρεμμύδι ξερό
  • 2 κρεμμυδάκια φρέσκα
  • 3 κ.σ. καλαμπόκι σε κονσέρβα
  • 1 κονσέρβα τόνου σε ελαιόλαδο ή σε νερό
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. μπαλσάμικο ξύδι
  • 1 κ.σ.σ μαγιονέζα
  • Λίγο αλάτι

Εκτέλεση Κόβουμε τη ρίζα του μαρουλιού, την πλένουμε καλά, τη στραγγίζουμε, την κόβουμε… Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.