Υλικά
- 400 γρ. πέννες rigate
- 200 γρ. σολομό καπνιστό κομμένο σε λωρίδες
- 100 γρ. καβουρόψιχα
- 200 γρ. κρέμα γάλακτος
- ξύσμα από 1 λεμόνι
- 50 γρ. ζωμό λαχανικών
- 150 γρ. μιρεπουά (κρεμμύδι, καρότο, σέλινο, μαϊντανό)
- 2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 50 γρ. ελαιόλαδο
- 50 γρ. κονιάκ
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και το μιρεπουά. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.