Υλικά

  • 500 γραμμ. πολύχρωμες φαρφάλες
  • 300 γραμμ. κρέμα γάλακτος
  • 2 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες
  • 100 γραμμ. αντζούγιες, ψιλοκομμένες
  • 3 κ.σ. ψιλοκομμένος μαϊντανός
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • τριμμένο τυρί πεκορίνο

Εκτέλεση Βράστε τις φαρφάλες σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Ταυτόχρονα, ζεστάνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το σκόρδο σε μια κατσαρόλα. Προσθέστε 2 κ.σ. από τον μαϊντανό, τις αντζούγιες και την κρέμα γάλακτος. Δοκιμάστε στο αλάτι. Σουρώστε τα ζυμαρικά, ανακατέψτε τα με τη σάλτσα μέσα στην κατσαρόλα και σερβίρετέ τα πασπαλισμένα με τον υπόλοιπο μαϊντανό και, αν θέλετε, με τυρί. botrini735x90