Υλικά
- 1 κιλό φρέσκα σπαράγγια
- 4 φρέσκα κρεμμυδάκια, σε ροδέλες
- 1 φλιτζ. κρέμα γάλακτος
- 1/2 φλιτζ. βούτυρο γάλακτος
- 1 πατάτα, κομμένη σε κύβους
- Λίγη ζάχαρη
- Αλάτι
- πιπέρι
- 1 κ.σ. κορνφλάουρ (αν χρειαστεί), διαλυμένο σε 1 κ.γ. νερό
- 1 λίτρο νερό ή 1 λίτρο ζωμός κότας (για έξτρα γεύση)
Εκτέλεση Καθαρίστε τα σπαράγγια από τα σκληρά μέρη, βράστε τα για 3΄ σε αλατισμένο νερό, στραγγίστε τα και κόψτε τα σε κομμάτια. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.