Υλικά

  • 1 κιλό φρέσκα σπαράγγια
  • 4 φρέσκα κρεμμυδάκια, σε ροδέλες
  • 1 φλιτζ. κρέμα γάλακτος
  • 1/2 φλιτζ. βούτυρο γάλακτος
  • 1 πατάτα, κομμένη σε κύβους
  • Λίγη ζάχαρη
  • Αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 κ.σ. κορνφλάουρ (αν χρειαστεί), διαλυμένο σε 1 κ.γ. νερό
  • 1 λίτρο νερό ή 1 λίτρο ζωμός κότας (για έξτρα γεύση)

Εκτέλεση Καθαρίστε τα σπαράγγια από τα σκληρά μέρη, βράστε τα για 3΄ σε αλατισμένο νερό, στραγγίστε τα και κόψτε τα σε κομμάτια. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.