Υλικά

  • 600 γρ. φιλέτο από γαλοπούλα λεπτοκομμένο
  • 4 ακτινίδια κομμένα σε φέτες
  • Χυμό και ζεστ από 2 πορτοκάλια
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο σοτάρουμε τη γαλοπούλα για 3 λεπτά και από τις δυο πλευρές. Προσθέτουμε τις φέτες από τα ακτινίδια και σβήνουμε με το χυμό από πορτοκάλι. Ελέγχουμε από αλάτι και πιπέρι. Βάζουμε τη γαλοπούλα σε μία πιατέλα και γαρνίρουμε με το ζεστ από τα πορτοκάλια. botrini735x90