Υλικά

  • 4 ή 8 σουβλάκια από μείγμα κρεάτων (περίπου 800 γραμμ. χοιρινό με μοσχάρι)
  • 2 + 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 3 κλαράκια φρέσκο δενδρολίβανο, χοντροκομμένα
  • 2 κρεμμύδια
  • 2 ποτήρια λευκό κρασί
  • 50 γραμμ. βούτυρο
  • 150 γραμμ. βρασμένο ρύζι, ζεστό
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση Βάλτε τα σουβλάκια σε ένα ταψάκι, αλατοπιπερώστε τα, πασπαλίστε τα με το δενδρολίβανο και περιχύστε τα με 2 κ.σ. λάδι. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.