Υλικά
- 4 ή 8 σουβλάκια από μείγμα κρεάτων (περίπου 800 γραμμ. χοιρινό με μοσχάρι)
- 2 + 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 3 κλαράκια φρέσκο δενδρολίβανο, χοντροκομμένα
- 2 κρεμμύδια
- 2 ποτήρια λευκό κρασί
- 50 γραμμ. βούτυρο
- 150 γραμμ. βρασμένο ρύζι, ζεστό
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση Βάλτε τα σουβλάκια σε ένα ταψάκι, αλατοπιπερώστε τα, πασπαλίστε τα με το δενδρολίβανο και περιχύστε τα με 2 κ.σ. λάδι. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.