Υλικά
- 90 γρ. μπισκότα τύπου digestive χωρίς ζάχαρη τριμμένα
- 40 γρ. βούτυρο λιωμένο
- 350 γρ. ανθότυρο
- 50 γρ γάλα 1,5%
- Χυμό και ζεστ από 2 πορτοκάλια
- 3 φύλλα ζελατίνα μουσκεμένα σε κρύο νερό
- 20 γρ. στέβια σε υγρή μορφή
Εκτέλεση Χτυπάμε στο μπλέντερ να ανακατευτούν τα μπισκότα με το βούτυρο για να φτιάξουμε τη βάση, τη μοιράζουμε σε 4 φορμάκια και τοποθετούμε στο ψυγείο να κρυώσουν. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.