Υλικά

  • 90 γρ. μπισκότα τύπου digestive χωρίς ζάχαρη τριμμένα
  • 40 γρ. βούτυρο λιωμένο
  • 350 γρ. ανθότυρο
  • 50 γρ γάλα 1,5%
  • Χυμό και ζεστ από 2 πορτοκάλια
  • 3 φύλλα ζελατίνα μουσκεμένα σε κρύο νερό
  • 20 γρ. στέβια σε υγρή μορφή

Εκτέλεση Χτυπάμε στο μπλέντερ να ανακατευτούν τα μπισκότα με το βούτυρο για να φτιάξουμε τη βάση, τη μοιράζουμε σε 4 φορμάκια και τοποθετούμε στο ψυγείο να κρυώσουν. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.