Υλικά
- 200 γρ. μοτσαρέλα
- 100 γρ. ρεγκάτο
- 100 γρ. κεφαλοτύρι
- 100 γρ. τυρί κρέμα τύπου Philadelphia
- 150 γρ. ζαμπόν ψιλοκομμένο
- 2 κ.σ. αλεύρι
- 1 αυγό για το πανάρισμα
- Φρυγανιά τριμμένη για το πανάρισμα
- 200 γρ. αλεύρι για το πανάρισμα
- Ξύσμα από 1 λεμόνι
- Πιπέρι
- Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
- 1 αυγό χτυπημένο
Εκτέλεση Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά εκτός από αυτά που θα χρησιμοποιήσουμε για το πανάρισμα. Φτιάχνουμε μία ζύμη μαλακή και πλάθουμε σε μικρές μπάλες. Περνάμε τα μπαλάκια πρώτα από το αλεύρι, ύστερα από το αυγό και τέλος από τη φρυγανιά και τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο. Αφήνουμε να ροδίσουν οι κροκέτες γυρνώντας και από τις δύο πλευρές και τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.