Υλικά

  • 1 κ.γ. πικάντικο μείγμα μπαχαρικών
  • 4 κ.σ. μέλι
  • 4 φιλέτα από καπνιστό χοιρινό
  • 250 γρ. ανανά σε μικρούς κύβους
  • 150 γρ. κόκκινες πιπεριές ψητές σε φέτες
  • 3 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • Ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι

Εκτέλεση Προθερμαίνουμε το γκριλ στους 200°C . Ανακατεύουμε τα μπαχαρικά με το μέλι, αλείφουμε τα φιλέτα και τα αφήνουμε να μαριναριστούν. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.