Υλικά
- 1 κ.γ. πικάντικο μείγμα μπαχαρικών
- 4 κ.σ. μέλι
- 4 φιλέτα από καπνιστό χοιρινό
- 250 γρ. ανανά σε μικρούς κύβους
- 150 γρ. κόκκινες πιπεριές ψητές σε φέτες
- 3 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
- Ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι
Εκτέλεση Προθερμαίνουμε το γκριλ στους 200°C . Ανακατεύουμε τα μπαχαρικά με το μέλι, αλείφουμε τα φιλέτα και τα αφήνουμε να μαριναριστούν. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.