Υλικά
- 300 γρ. ντομάτες
- 200 γρ. τοματίνια
- 1 κίτρινη πιπεριά
- 1 πράσινη πιπεριά
- 50 γρ. κάπαρη
- 50 γρ. μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι
- 100 γρ. κρουτόν
- 3 ραπανάκια
- 1 κρεμμύδι
- 150 γρ. αντσούγιες χωρίς αλάτι
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι χοντρό
- Μαύρο φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση Παίρνουμε τις αντσούγιες, τις καθαρίζουμε, τις κάνουμε φιλέτο και τις μαρινάρουμε σε ξύδι από κρασί για 12 ώρες. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.