Υλικά

  • 300 γρ. ντομάτες
  • 200 γρ. τοματίνια
  • 1 κίτρινη πιπεριά
  • 1 πράσινη πιπεριά
  • 50 γρ. κάπαρη
  • 50 γρ. μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι
  • 100 γρ. κρουτόν
  • 3 ραπανάκια
  • 1 κρεμμύδι
  • 150 γρ. αντσούγιες χωρίς αλάτι
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι χοντρό
  • Μαύρο φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση Παίρνουμε τις αντσούγιες, τις καθαρίζουμε, τις κάνουμε φιλέτο και τις μαρινάρουμε σε ξύδι από κρασί για 12 ώρες. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.