Υλικά

  • 1 φιλέτο (800-900γρ)
  • 200 γρ. προσούτο κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 400 γρ. μανιτάρια champignon de Paris λεπτοκομμένα
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 20 γρ. βούτυρο
  • 6 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κρόκος αυγού
  • 30 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 1 φύλλο σφολιάτα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει, αλατοπιπερώνουμε το κρέας και τσιγαρίζουμε απ’ όλες τις μεριές μέχρι να κάνει κρούστα από όλες τις πλευρές. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.