Υλικά
- 350 γρ. φιογκάκια
- 2 μικρά κολοκυθάκια κομμένα julien
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένα
- 1 μελιτζάνα μικρή κομμένη julien
- 150 γρ. ανθότυρο
- 2 κ.σ. βασιλικό ψιλοκομμένο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ελαιόλαδο
Εκτέλεση Ψήνουμε σε ένα ταψί στο φούρνο με λίγο ελαιόλαδο τη μελιτζάνα και τα κολοκύθια μαζί με το σκόρδο στους 200 βαθμούς για 25 λεπτά μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.