Carpaccio από μοσχάρι με αντίδι και κατίκι Δομοκού
Συνταγή από τον Έκτορα Μποτρίνι
Υλικά
400 γρ. μοσχάρι λεπτοκομμένο σαν carpaccio
1 μάτσο αντίδι πλυμένο και λεπτοκομμένο
100 γρ. κατίκι Δομοκού
½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο
100 γρ. τοματίνια κομμένα στα τέσσερα
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε το κρέας, το αντίδι και τα τοματίνια και τα τηγανίζουμε όλα μαζί για 5 λεπτά. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Αποσύρουμε από τη φωτιά και ανακατεύουμε με το τυρί ώστε να λιώσει και να γίνει σαν κρέμα.