Υλικά

  • 400 γρ. μοσχάρι λεπτοκομμένο σαν carpaccio
  • 1 μάτσο αντίδι πλυμένο και λεπτοκομμένο
  • 100 γρ. κατίκι Δομοκού
  • ½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 100 γρ. τοματίνια κομμένα στα τέσσερα
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε το κρέας, το αντίδι και τα τοματίνια και τα τηγανίζουμε όλα μαζί για 5 λεπτά. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Αποσύρουμε από τη φωτιά και ανακατεύουμε με το τυρί ώστε να λιώσει και να γίνει σαν κρέμα. botrini735x90