Υλικά
- 800 γρ. φιλέτο κοτόπουλο κομμένο μπουκίτσες
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 πιπεριά κόκκινη κομμένη τετραγωνάκια
- 1 πιπεριά κίτρινη κομμένη τετραγωνάκια
- 1 σκελίδα σκόρδο λεπτοκομμένη
- 200 γρ. γάλα καρύδας
- 40 γρ. κορν φλάουρ
- 4 κ.γ. κάρυ
- ½ κ.γ. τζίντζερ
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε με λίγο ελαιόλαδο το σκόρδο και το κρεμμύδι. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.