Υλικά

  • 800 γρ. φιλέτο κοτόπουλο κομμένο μπουκίτσες
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 πιπεριά κόκκινη κομμένη τετραγωνάκια
  • 1 πιπεριά κίτρινη κομμένη τετραγωνάκια
  • 1 σκελίδα σκόρδο λεπτοκομμένη
  • 200 γρ. γάλα καρύδας
  • 40 γρ. κορν φλάουρ
  • 4 κ.γ. κάρυ
  • ½ κ.γ. τζίντζερ
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε με λίγο ελαιόλαδο το σκόρδο και το κρεμμύδι. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.