Υλικά
Εκτέλεση
- Βάζετε την κρέμα γάλακτος στην κατάψυξη για 10 λεπτά, ώστε να είναι πολύ κρύα. Κατόπιν λιώνετε την κουβερτούρα σε μπεν – μαρί.
- Χτυπάτε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ και την προσθέτετε στη σοκολάτα. Ενώ ανακατεύετε ρίχνετε και το κονιάκ.
- Σερβίρετε σε μπολάκια σε στρώσεις πρώτα σοκολάτα και μετά φρούτα και ούτω καθεξής.
- Τέλος, ρίχνετε ξυλάκια κανέλας πάνω στα φρούτα. Αφήνετε στο ψυγείο να παγώσει πριν το σερβίρετε.