Υλικά
- 4 αυγά
- Ψωμί
- Αλάτι, πιπέρι
- Φρέσκα βότανα της αρεσκείας σας
- Συνοδευτικά της αρεσκείας σας
Εκτέλεση
- Σπάσε κάθε αυγό σε μια κούπα ξεχωριστά.
- Αφού το νερό έχει φτάσει στο σωστό επίπεδο βρασμού, ανακατέψτε το ελαφρώς με ένα κουτάλι και δημιουργήστε μια ελαφριά κυκλική κίνηση.
- Βυθίστε τα αυγά στο νερό απαλά και ένα ένα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κουτάλι για να τα βυθίσετε αν δυσκολεύεστε να τα βάλετε απευθείας.
- Αφήστε τα αυγά να βράσουν για περίπου 3- 4 λεπτά ή 5- 6 λεπτά, αναλόγως πώς επιθυμείτε τον κρόκο.
- Μετά τον καθορισμένο χρόνο βρασμού, αφαιρέστε τα αυγά από το νερό και τοποθετήστε τα σε ένα πιάτο με χαρτοπετσέτα για να αφαιρέσετε την υπερβολική υγρασία.
- Σερβίρετε πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί, γαρνίρετε με φρέσκα βότανα, αλάτι και πιπέρι και συνοδέψτε με τα υλικά της αρεσκείας σας.