Υλικά
- 1 συσκευασία κανελόνια
- 300 γρ. ντοματίνια
- 250 γρ. μοτσαρέλα σε μικρές μπάλες
- 250 γρ. σάλτσα ντομάτα στον τρίφτη
- 150 γρ. κρέμα γάλακτος
- Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 170 βαθμούς.
- Γεμίστε τα κανελόνια με ντοματίνια και μοτσαρέλα, εναλλάξ κάθε φορά.
- Απλώστε λίγη από τη σάλτσα ντομάτα στο ταψί και αλατοπιπερώστε.
- Τοποθετήστε τα κανελόνια σε μία ή δύο στρώσεις, αλείψτε γενναιόδωρα με τη σάλτσα και περιχύστε με κρέμα γάλακτος, ώστε τα κανελόνια να καλυφθούν πλήρως από τη σάλτσα.
- Τοποθετήστε από πάνω μοτσαρέλα και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 30- 35 λεπτά.