Με την καμπάνια ‘Κάνουμε περισσότερα για να κάνεις λιγότερα’ εγκαινιάζεται η συνεργασία της Inventor με την Admine, η οποία βγήκε νικήτρια του διαγωνισμού που έτρεξε τον Απρίλιο. Η ιδέα βασίζεται σε ένα ιδιαίτερο insight: «Ζούμε σε έναν κόσμο συνεχούς τρεξίματος και έντασης, που απαιτεί να δίνουμε το 100% μας πάντα.  Σε αυτόν τον κόσμο, η διάθεση να μην κάνεις τίποτα κρίνεται ως τεμπελιά και αντιμετωπίζεται με ενοχή, ακόμα και μέσα στο σπίτι μας, εκεί που θα έπρεπε να μας επιτρέπεται να χαλαρώνουμε με ηρεμία και άνεση. Για τις στιγμές που δικαιούμαστε να ξεκουραστούμε, υπάρχει η Inventor. Που με τις τεχνολογικά προηγμένες συσκευές της συνδυάζει επιδόσεις με άνεση, χωρίς τη δική μας εμπλοκή. Η Inventor κάνει περισσότερα, για να κάνετε λιγότερα. Απολαύστε το λοιπόν! It’s #OkToBeLazy»

Την ταινία πλαισιώνει το εμβληματικό τραγούδι «Βαριέμαι» της θρυλικής Μαίρης Λω. 

Την παραγωγή ανέλαβε η FeelMe Films σε σκηνοθεσία του Ευθύμη Kosemund Σανίδη.

«Οι εποχές αυτές δεν είναι εύκολες για τους marketers. Το κοινό δεν σου ‘χαρίζει’ την προσοχή του. Τα mainstream μηνύματα με τα οποία συνήθως οι εταιρείες αισθάνονται άνετα δεν κάνουν τη δουλειά. Γιατί το κοινό δεν έχει κανένα ενδιαφέρον να επικοινωνήσει μαζί σου και γιατί το μιντιακό περιβάλλον είναι heavily cluttered. Στην Inventor δεν φοβόμασταν ποτέ να προχωρήσουμε μπροστά και τώρα εγκαινιάζουμε τη νέα μας εποχή με ένα τολμηρό μήνυμα. Καλωσορίζουμε την Admine στην ομάδα μας και είμαστε σίγουροι ότι δεν θα βαρεθούμε να κάνουμε ωραία project μαζί!» δήλωσε η Νάσια Παναγοπούλου, Marketing Director της Inventor. 

Από την ADMINE, ο CEO Τηλέμαχος Μαυράκης, δήλωσε:

«Είναι μεγάλη μας χαρά να ξεκινάει η συνεργασία μας με την Inventor με ένα τόσο ενδιαφέρον project και ευτύχημα για μια διαφημιστική εταιρία να έχει συνεργάτες που μοιράζονται την ίδια πεποίθηση, ότι η δημιουργικότητα και οι τολμηρές ιδέες με insight και στρατηγική, μπορούν να κάνουν τη διαφορά στον κλάδο της επικοινωνίας. Ευχαριστούμε την Inventor για την εμπιστοσύνη και είμαστε βέβαιοι ότι το αποτέλεσμα θα τη δικαιώσει».

Ενώ η Σίλβια Καφφέ, Head of Creative σημείωσε:

«Μπορεί ο τίτλος της νέας μας δουλειάς για την Inventor να είναι «βαριέμαι», αλλά σίγουρα δεν είναι καθόλου το συναίσθημά μας! Θέλω να ευχαριστήσω θερμά το τμήμα marketing και τη διοίκηση της Inventor για την ευκαιρία που μας έδωσε να δουλέψουμε πάνω σε μια καμπάνια που αγαπήσαμε από την πρώτη στιγμή για τη δημιουργικότητά της, το δυνατό insight της, τη μουσική, την παραγωγή της αλλά και το θάρρος της να υποστηρίξει ότι η τεμπελιά… είναι δικαίωμα. Έχοντας ξεκινήσει τόσο θετικά τη συνεργασία μας, το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι ανυπομονούμε για τη συνέχεια.