Τη λογική διαλόγου υιοθετεί ο νέος υφυπουργός οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης σε ότι αφορά τις αλλαγές που ο ίδιος επιθυμεί να κάνει στον ελεγκτικό και εισπρακτικό μηχανισμό των εφοριών.

Ο κ. Μαυραγάνης θα συναντηθεί σήμερα με τη συνδικαλιστική ηγεσία των εφοριακών ώστε να ακούσει από πρώτο χέρι τις απόψεις τους για την πορεία των εσόδων και να καταγράψει τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από το λάθος σχεδιασμό στη διαδικασία των συγχωνεύσεων και καταργήσεων εφοριών.

Σχεδιασμός, ο οποίος έχει συμβάλει στη διεύρυνση της μαύρης τρύπας των εσόδων. Σημειώνεται ότι αύριο η πανελλήνια ομοσπονδία των εργαζομένων στις ΔΟΥ θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου όπου θα διατυπώσει τις απόψεις της για τη λειτουργία του μηχανισμού. Ο Γιώργος Μαυραγάνης θα συναντηθεί και με τους εκπροσώπους των τελωνειακών στην ίδια κατεύθυνση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι γενικός διευθυντής του γραφείου του νέου υφυπουργού τοποθετήθηκε ο Χρ. Γιαννόπουλος που έχει θητεύσει σε επιτελικές θέσεις στο κτίριο της Καραγιώγη Σερβίας (δηλαδή στο κομμάτι των εσόδων) και γνωρίζει πολύ καλά πρόσωπα και πράγματα σε όλη τη δομή του συγκεκριμένου τομέα του υπουργείου οικονομικών.